Vállalati filozófiánk

Az üzleti vállalkozás olyan jelenség, amely természetét tekintve a pénzügyi világhoz tartozik. Mi, a Brilliance munkatársai azonban hiszünk abban, hogy egy üzlet létezését a tevékenység pénzügyi céljain túl egy magasabb rendű cél is indokolja. Egy üzlet nem úr, amelyet emberek kiszolgálnak, hanem önmagát kell szolgálnia. Feladatunk egy magasabb rendű cél szolgálata: Segíteni az embereknek, segíteni önmagunkon.

Hitvallásunkat az alábbi sorok tartalmazzák:

Termékek és szolgáltatások:

Hiszünk abban, hogy a termékeknek és szolgáltatásoknak kiváló minőségűeknek kell lenniük. Képességeink szerint a legjobbaknak. Elutasítjuk, hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat ajánljunk értékesítésre, amelyekben nem hiszünk és nem lehetünk rájuk büszkék. Az ügyfeleink minden befektetett forintjáért maximális értéket nyújtunk.

Ügyfelek:

Hiszünk abban, hogy üzleti vállalkozásunk létének alapja az ügyfél. Erőnket az adja, hogy képesek vagyunk szolgálni őket. Mindenben, amit teszünk, becsületesek, megbízhatóak vagyunk, és az ő érdekeiket szem előtt tartva járunk el.

Munkatársak:

Hiszünk a munkatársak fontosságában. Tiszteljük azokat, akik kapcsolatban állnak velünk. Tiszteljük őket, mint embertársainkat, tiszteljük jogukat a döntésre, hogy maguk határozzák meg szakmai pályafutásuk céljait. Sosem fogunk embereket olyan tárgyakként kezelni, akik a vezetés céljai szerint manipulálhatók. Lehetőségeink határáig mindent megteszünk, hogy munkatársainknak biztosítsuk a munkahelyi feltételeket személyes céljaik megvalósításához. Olyan vállalati légkört és feltételeket kell teremtenünk, hogy akik ösztönzést éreznek magukban, fejlődhessenek, tanulhassanak, lehetőségük legyen az előléptetésre, a nagyobb sikerre anélkül, hogy megfosztanánk őket döntési szabadságuktól.

Versenytársak:

Nem támadjuk azokat, akik magas színvonalon szolgálnak. Támogatjuk az erőfeszítéseiket, és együttműködésre törekszünk. Egyedül azokat támadjuk (tisztességes piaci feltételekkel), akik félrevezetnek, rossz irányt mutatnak, vagy másokat megtévesztenek, és tisztességtelenül kihasználnak.

Profit:

Hiszünk abban, hogy a tisztességes és becsületes munkával megkeresett profit jó dolog. A profit teszi lehetővé, hogy fenntartsuk üzleti vállalakozásunkat, a profittól függ, hogy képesek vagyunk-e megvalósítani azokat a célokat, amelyekért vállalkozásunkat létrehoztuk. Nem vagyunk hajlandók non-profit alapon együttműködni az ügyfeleinkkel, hacsak nem vallunk kudarcot igényeik kielégítésében.

Brilliance:

Cégünket 1995-ben alapította egy testvérpár. Jelenleg a Brilliance az ipari tisztítószerek piacán elismert márka. Az iparba és HACCP rendszerekhez nyújtunk hatékony zsíroldó és fertőtlenítő rendszereket, nagykonyhák, éttermek, intézmények, takarítócégek és egyéb ipari létesítmények számára.

Mindig is szem előtt tartottuk, hogy hitelek nélkül úgy fejlődjünk, hogy az fenntartható legyen. A tizenöt év alatt minden évben fejlődtünk, még akkor is, amikor világválság volt. Úgy gondoljuk, hogy minden az embereken múlik, ezért nem fogadjuk el, hogy rajtunk kívülálló okok miatt ne tudnánk fenntartani a fejlődést.

Copyright @ 2014 - www.brilliance.hu - All rights reserved.